Keukendesign by Zollinger Interieurbouw

Zollinger Interieurbouw presenteert een keuken die volledig is ontworpen en gemaakt in eigen beheer.

Vanaf het eerste initiatief is Zollinger Interieurbouw betrokken. Na het vaststellen van het programma van wensen is het schetsontwerp tot stand gekomen.
Vervolgens is in het voorlopige ontwerp, de kleurstelling en materialisatie verder gedefinieerd. Op basis van 2D en 3D weergave is het definitieve ontwerp met de opdrachtgever vastgesteld.

De keuken bestaat uit een kookeiland, een kastenwand met keukenapparatuur en een 'uitkragende' afzuigkap.  Het kookeiland is voorzien van een RVS-werkblad en is 'zwevend' uitgevoerd met rondom verlichting. De kastenwand is voorzien van een oven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. De keuken is in zijn geheel uitgevoerd in hoogglans wit met RVS accenten.

De keuken is geproduceerd binnen de gestelde kaders van tijd, geld en kwaliteit, naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever!<< terug

 volgende artikel >>
  Copyright © 2010 Zollinger | All rights reserved | Disclaimer | Zollinger Interieurbouw Nijverheidstraat 56, Huissen tel +31 (0) 26 - 325 33 23 mail info@zollinger.nl