We zien de wereld van interieur en huisvesting gedifferentieerder worden. Gebruikers stellen - terecht - steeds hogere eisen aan kwaliteit, functionaliteit en uitstraling van het interieur. 

Het designaspect wordt steeds belangrijker met als gevolg dat elk denkbare vorm in elk denkbare materiaal(afwerking) gevraagd wordt. Hout, staal, rvs, glas, kunststof, natuursteen en leer worden dagelijks - al dan niet in combinatie - in elk denkbare vorm gemaakt.

Onze kennis en ervaring zijn hierbij van groot belang, maar minstens zo belangrijk is het vermogen om continu op de hoogte te blijven van nieuwe materialen en hun eigenschappen, constructies, detaillering alsook trends. Wij beschouwen onszelf als een lerende organisatie dat continu investeert om nieuwe zaken bij te leren. Zo kunnen wij onszelf blijven onderscheiden als leverancier van kwalitatief hoogwaardig maatwerk in de wereld van interieur en huisvesting.


 
  Copyright © 2010 Zollinger | All rights reserved | Disclaimer | Zollinger Interieurbouw Nijverheidstraat 56, Huissen tel +31 (0) 26 - 325 33 23 mail info@zollinger.nl