Balie & Entree
Bar & Lounge
Kasten
Tafels
Wanden & panelen
Keuken & Pantrys
Zitopstelling & banken


 Balie & Entree

Zollinger Interieurbouw beschouwt elk project als een unieke opgave die bestaat uit één of meerdere objecten, welke in meer of mindere mate samenhang met elkaar vertonen. Denk bij een object aan een balie, een vergadertafel, een kastenwand, een zitbank, een barmeubel, een internettafel, een kookeiland et cetera.


lees verder >>
 
 Bar & Lounge

Onze inbreng varieert van het fabriceren van een balie die is ontworpen door een architect, tot en met het bedenken en realiseren van een totaal kantoorconcept waarbij ruimtelijke, functionele en technische aspecten de basiselementen zijn voor het vormgeven.


lees verder >>
 
 Kasten
Daar wij een project op eigentijdse wijze 3-dimensionaal benaderen, zijn we in staat om zowel de samenhang tussen de verschillende objecten te bepalen en te bewaken, alsook in te zoomen op elk afzonderlijk detail van een object.
lees verder >>
 
 Tafels
Kortom, elk object wordt opgebouwd uit details en één of meerdere objecten vormen tezamen een project.
lees verder >>
 
 Wanden & panelen
Detaillering van de complexe knooppunten, het samenkomen van verschillende materialen, dimensioneren van objectelementen en constructie dienen te allen tijde in samenhang te worden gebracht met de functionaliteit en vormgeving van het object.
lees verder >>
 
 Keuken & Pantrys
Ook ergonomie, duurzaamheid en regelgeving zijn hierbij belangrijke ingrediënten.
lees verder >>
 
 Zitopstelling & banken

Hier ziet u een verzameling van de door ons vervaardigde objecten.

Als U links op een object klikt komt u in het foto menu.
lees verder >>
 

 
  Copyright © 2010 Zollinger | All rights reserved | Disclaimer | Zollinger Interieurbouw Nijverheidstraat 56, Huissen tel +31 (0) 26 - 325 33 23 mail info@zollinger.nl