Hotel & restaurant
Hotelkamers
Onderwijs Kantoor
Kantoren
Kantoor aan huis
Kantoren II
Tandarts praktijk
Ziekenhuis
Verpleeg- en verzorgingshuis
Wellness
Woningen
Woningen I

Zollinger Interieurbouw realiseert projecten in elk denkbare hoedanigheid, waarbij schaalgrootte, vorm(geving), materialisering en complexiteit geen enkele belemmering voor ons kent. Wij realiseren met de grootst mogelijke aandacht een eenvoudig kastje tot en met de complete inrichting van een kantoor, ziekenhuis, wellness centre of hotel.

Middels een uitgebalanceerd projectteam met 2D en 3D tekenen, engineering, kostendeskundigheid en inkoop, de zeer deskundige en ervaren interieurbouwers en meubelmakers, een modern machinepark en een spuiterij, zijn wij tot in het kleinste detail in staat om uw behoefte om te zetten tot een functioneel, hoogwaardig maatwerk. Wij werken daarnaast met hoogwaardige materialen en deskundige en betrouwbare toeleveranciers, waardoor wij naast een goede proces- en projectkwaliteit tevens een perfecte productkwaliteit realiseren.

Onze marktsegmenten zijn kantoren, gezondheidszorg, onderwijs, bankwezen, hotels, restaurants, wellness, winkels en woningen. Hierbij zijn wij bekend met de specifieke eisen en wensen die worden gesteld vanuit het specifieke marktsegment, regelgeving en ergonomie, alsook het gebruiksgemak en functionaliteit van een object.


 Kantoren

Zollinger Interieurbouw reliseert zowel de vaste  alsook de losse inrichtingselmenten.


lees verder >>
 

 
  Copyright © 2010 Zollinger | All rights reserved | Disclaimer | Zollinger Interieurbouw Nijverheidstraat 56, Huissen tel +31 (0) 26 - 325 33 23 mail info@zollinger.nl