Zollinger Interieurbouw heeft een eigentijdse organisatiestructuur, met korte communicatielijnen en met grote focus op de (eigen) verantwoordelijkheden. Onze organisatiestructuur zorgt ervoor dat we flexibel zijn en zeer snel kunnen anticiperen op de vraagstelling. 

Vormgeving en conceptontwikkeling
Afhankelijk van uw vraagstelling biedt Zollinger Interieurbouw de mogelijkheid om vanaf het eerste initiatief mee te denken. Welke ideeŽn zijn er? Is er behoefte aan het vormgeven van een balie, kastenwand of tafel of juist een combinatie hiervan? Of is er de behoefte aan een totaalconcept waarbij de ruimtelijke en functionele aspecten een belangrijke rol spelen. Wij beschikken over de expertise om uw eisen en wensen te vertalen naar een huisvestingsconcept of een gericht ontwerp.

Projectrealisatie
Onze kernactiviteit is het realiseren van maatwerk interieurs. Door jarenlange ervaring en expertise te koppelen aan een klantgerichte aanpak wordt een hoogwaardig maatwerk gerealiseerd. Onze betrokkenheid en aandacht voor detail maakt ons meer dan een betrouwbare projectpartner.
Door continu te blijven investeren in de kwaliteit van mensen, in nieuwe software en hardware, maar ook door samen te werken met uitstekende en betrouwbare toeleveranciers, zijn we keer op keer in staat absolute vakmanschap te realiseren.   
Open staan voor en lering trekken uit nieuwe technologieŽn, methodieken, materialen en producten ondersteunt ons om efficiŽnt en kwalitatief hoogwaardig te produceren.

Projectmanagement
Zollinger Interieurbouw hanteert een gestructureerde projectaanpak en benaderd elk project als een unieke ontwikkeling, dat leidt tot een maatwerk interieur. Wij onderscheiden ons door in elke fase mee te denken met onze opdrachtgever, waarbij tijd, geld en kwaliteit onze pijlers zijn. Onze meerwaarde voor een opdrachtgever is gelegen in het feit dat wij hierin de juiste balans weten te vinden en dat we de effecten inzichtelijk maken die tijd, geld en kwaliteit onderling tot gevolg kunnen hebben. Door helder en open te communiceren over haalbare planningszaken, kosten en besparingen, kwaliteitseisen en wensen, streven wij naar het maximaal haalbare projectresultaat voor onze opdrachtgever!


 
  Copyright © 2010 Zollinger | All rights reserved | Disclaimer | Zollinger Interieurbouw Nijverheidstraat 56, Huissen tel +31 (0) 26 - 325 33 23 mail info@zollinger.nl